26 лютого відбулася зустріч випускників кафедри фізичної географії та картографії (спеціальностей 106 Географія та 014.07 Середня освіта (Географія)) 2021 року. Цей курс тричі брав участь у конкурсі на кращу групу університету і двічі був переможцем. Це курс, де кожен другий отримав диплом з відзнакою, а кожен третій працював на кафедрі, поєднуючи свою діяльність з навчанням. Це справжні унікальні особистості, які загартовувалися в стінах Каразінського.

На зустрічі були присутні 15 випускників, а зібрала усіх незмінний їх куратор – доц. Катерина БОРИСЕНКО.

Серед випускників цього року багато працівників освіти, землеустрою, місцевого самоврядування, туризму, картографії тощо. Також до зустрічі доєдналися хлопці, які на даний момент боронять нашу Батьківщину в лавах ЗСУ та проходять службу. Долучився і випускник-іноземець з Туркменістану.

Дві години спілкування промайнули як одна мить, такі ж усі рідні, усміхнені та щирі, як і не було тих років…, наче ось тільки захищали кваліфікаційні роботи… тільки-но відсвяткували випускний… Взагалі зустріч пройшла в теплій «ламповій» атмосфері спогадів, вражень, розповідей, вдалих запитань та відвертих відповідей.

Кафедра щиро радіє такій події, пишається своїми випускниками та сподівається на подальшу співпрацю та зустрічі вже у стінах рідного УНІВЕРСИТЕТУ.