Третього лютого 2021 року у Каразінському університеті відбувся урочистий випуск магістрів 2020 кафедри фізичної географії та картографії, факультету геології, географії, рекреації і туризму, який проходив у Залі засідань Вченої ради університету.

Цього року кафедра випускає студентів групи, що двічі під час навчання ставала переможцем конкурсу на кращу групу університету.
Кращих магістрів привітав проректор з науково-педагогічної роботи Антон ПАНТЕЛЕЙМОНОВ, декан факультету геології, географії, рекреації і туризму Віліна ПЕРЕСАДЬКО.

В урочистій та теплій атмосфері декан, професор Віліна ПЕРЕСАДЬКО вручила дипломи, відзначила досягнення кожного під час навчання та разом з викладачами та випускниками висловила найкращі побажання. Майже всі дипломи – з відзнакою.

Під час урочистості проректором Антоном ПАНТЕЛЕЙМОНОВИМ була нагороджена куратор цієї групи доцент Катерина БОРИСЕНКО подякою університету за високий професіоналізм, сумлінну працю та вагомий внесок у реалізацію напрямку кураторства.

Щиро вітаємо наших магістрів освітніх програм “Картографія, геоінформаційні системи і дистанційне зондування Землі”, “Географія”, “Географія рекреації та туризму”, “Географія, Людина і природа та туристська робота” з випуском та отриманням дипломів і бажаємо успіху в професійній діяльності та втіленні своїх планів та мрій!!!