Щиро вітаємо наших випускників – магістрів кафедри фізичної географії та картографії з успішним захистом кваліфікаційних робіт!

До захисту було представлено 10 робіт, 8 робіт студентів денного відділення та 2 роботи студентів заочного відділення. Дякуємо кожному з Вас: за надзвичайно цікаві та корисні дослідження, вагомі та перспективні розробки і звичайно за структуровані презентації та впевнений захист! Шість робіт студентів захищено на максимальний бал і отримують диплом з відзнакою, вітаємо: Дмітрієва Святослава Станіславовича, Мельник Яніну Романівну, Давиденко Тетяну Володимирівну, Пустовалову Юлію Олександрівну, Сопіна Дмитра Андрійовича і Шинкаренко Ганну Едуардівну. П’ятеро студентів за спеціальністю 106 Географія отримали рекомендації до вступу в аспірантуру.

З глибоким почуттям гордості весь колектив кафедри фізичної географії та картографії бажає Вам успіхів в обраних Вами кар’єрах, професійного росту та наукових здобутків! Наші двері завжди відкриті – чекаємо на Ваше повернення вже у статусі аспірантів, для подальшого розвитку і дослідження Ваших наукових проектів!