В Естонському університеті природничих наук (Eesti Maaülikool) відбувся захист дисертації випускника кафедри фізичної географії та картографії Олександра Карасьова. Співкерівником роботи виступив професор кафедри – І. Г. Черваньов. Щиро вітаємо!

31 серпня 2020 р. відбувся захист дисертації випускником кафедри фізичної географії та картографії – Олександром Карасьовим, який навчався в аспірантурі Естонського університету природничих наук (Estonian University of Life Sciences).
Під спільним керівництвом професора кафедри фізичної географії та картографії Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна – Ігора Григоровича Черваньова та професора Естонського університету природничих наук – Марта Кюльвіка (Mart Külvik), Олександром було виконано дисертаційне дослідження для здобуття ступеня PhD на тему: “Landscape metrics and cultural ecosystem services: an integrative resource-driven mapping approach for landscape harmony “. У зв’язку з карантинними обмеженнями захист відбувся в змішаному очно-дистанційному режимі. Всі бажаючі могли приєднатися до онлайн-трансляції захисту в режимі реального часу та взяти участь в обговоренні результатів дослідження.

Щиро вітаємо Олександра та його наукових керівників з цією подією!
Бажаємо творчих успіхів, натхнення та наснаги для подальшої плідної наукової роботи!