Студенти всіх освітніх програм кафедри фізичної географії та картографії, викладачі, куратори груп на чолі з завідувачем кафедри і деканом факультету долучилися до зустрічі з представниками компанії HOMTELIA IKE, яка є холдингом готельно-ресторанного бізнесу в Греції. Потенційні роботодавці організували профорієнтаційну зустріч для зацікавлених у міжнародному туризмі та тих, хто мріє отримати професійний досвід у цій галузі.

Цей холдинг запропонував студентам факультету можливість проходження літнього оплачуваного стажування в одному зі своїх найсучасніших преміальних готелів, розташованому в мальовничих локаціях Греції.

Кожен стажер має можливість отримати: офіційне працевлаштування на період стажування; конкурентну заробітну платню; можливість підвищення кваліфікації серед професіоналів туристичного бізнесу; готель-базу практики екстра-класу тощо.

Ця зустріч викликала жвавий інтерес серед студентства, який супроводжувався низкою запитань і детальними відповідями керівного складу компанії.

Вдячні представникам компанії HOMTELIA IKE за презентацію можливості отримати безцінний практичний досвід для студентів і пропозицію приєднатися до команди експертів туристичного бізнесу!