У четвер, 16 лютого 2023 року, у форматі онлайн відбувся науково-методичний вебінар-тренінг на тему «Підготовка грантових заявок та ведення грантових проєктів». Організаторами заходу виступили громадські організації «Міжнародна академія освіти і науки» спільно з «Національною академією наук вищої освіти України» та «Асоціацією психотерапевтів і психоаналітиків України», а спікером – Осмоловська Олена Анатоліївна, кандидат історичних наук, фахівець сфери креативних індустрій та міжнародних відносин, успішний грантовий менеджер.

Під час тренінгу спікером було надано практичні поради та інструменти для написання грантової заявки, розглянуто основні принципи та найпоширеніші помилки при підготовці гранту. Всі учасники заходу отримали дієву мотивацію для роботи над власними грантовими проєктами.

Від нашої кафедри участь у цьому майстер-класі взяла доцент, відповідальна за міжнародне співробітництво Наталія ПОПОВИЧ. Вітаємо Наталію Валеріївну з успішним проходженням навчання та бажаємо успіхів у всіх напрямках її роботи!