15 та 16 червня 2023 року на кафедрі фізичної географії та картографії відбувся дистанційний захист кваліфікаційних робіт бакалаврів за освітніми програмами «Картографія, геоінформатика і кадастр», «Фізична географія, моніторинг і кадастр природних ресурсів» та «Географія, природознавство та спортивно-туристська робота».

До захисту долучились студенти денної форми навчання, їх наукові керівники та викладачі, члени екзаменаційної комісії. Усього представлено 12 кваліфікаційних робіт, 10 з яких отримали оцінку «відмінно». Роботи студентів за спеціальністю 014.07 СЕРЕДНЯ ОСВІТА (ГЕОГРАФІЯ): Говоруха А.Е, Ієвлева Ю.В, Котляр О.П. були захищені на максимальний бал. Наукові керівники та члени екзаменаційної комісії відзначили високий рівень виконання підготовки та перспективи наданих досліджень. Усі роботи рекомендовано до публікації.

Студенти Говоруха Аліна Едуардівна (ОПП «Географія, природознавство та спортивно-туристська робота») та Назаренко Юлія Михайлівна (ОПП «Картографія, геоінформатика і кадастр») отримують дипломи з відзнакою.

Дякуємо здобувачам освіти за цікаві доповіді, корисні дослідження, перспективні розробки та гарні ідеї для їх втілення у реальне життя для відновлення та відбудови нашої країни. Весь колектив кафедри фізичної географії та картографії щиро вітає вас з подоланням нового етапу на професійному шляху та бажає успіхів, натхнення, наукових здобутків та подальшого розвитку в обраних вами напрямках! Запрошуємо до продовження роботи над вашими проектами у магістратурі!