З радістю повідомляємо, що кафедра фізичної географії та картографії подовжила своє співробітництво з компанією Microsoft в рамках ліцензування програмних продуктів для освіти на наступний календарний рік.

Компанія Microsoft є світовим лідером з розробки програмного забезпечення, що допомагає освітнім установам більш якісно і ефективно реалізовувати навчальний процес. Уся кафедральна IT-інфраструктура побудована на ліцензованій продукції Microsoft, а саме – хмарні сервіси Office 365 для системи управлыння користувачами, пошти та файлового хостингу; операційні системи Windows використовуються на комп`ютерах лабораторій, співробітників та студентів, системи рівня Windows Server – на геопортальному сервері та контролері домену лабораторії ГІС і ДЗЗ. Крім того, студентам надаєтся можливість встановити десктопну версію програмного пакету Office 365, що повністю забезпечує їх необхідними для навчання інструментами. Кафедра успішно співпрацює з компанією Microsoft з 2015 року.

Сподіваємось, що наше плідне співробітництво продовжиться і в майбутньому, адже програмні продукти Microsoft зручні та функціональні та допомогають нам зміновати світ на краще.