З гордістю повідомляємо, що доцент кафедри, кандидат географічних наук Олена Іванівна Сінна здобула обласну стипендію імені А. М. Краснова в номінації «Науки про Землю» як обдарований молодий науковець!

Олена Іванівна веде надзвичайно плідну наукову й викладцьку діяльність, має активну суспільну позицію та є, безперечно, прикладом справжнього таланту та працездатності, які цілком гармонійно поєднуються з людяністю та доброзичливістю. Кафедра щиро вітає Олену Іванівну, радіє за її успіхи та бажає не зупинятись на підкорених вершинах, а також здоров’я та наснаги для руху до нових здобутків!

Для справки. Конкурс на здобуття обласних іменних стипендій в галузі науки проводиться із метою відзначення провідних діячів науки, які зробили вагомий внесок у розв’язання соціально-економічних проблем регіону, становлення та подальшу розбудову держави, зміцнення її інтелектуальної безпеки та підтримки наукової молоді Харківщини. Щороку призначається 40 обласних іменних стипендій в галузі науки за 13 номінаціями.