У середу, 28 вересня 2022 р., відбулася зустріч представників робочої групи факультету геології, географії, рекреації і туризму Каразінського університету з колегами і студентами з Ханчжоуського педагогічного університету. Під час зустрічі обговорювалися перспективи реалізації спільної українсько-китайської ОПП «Cartography, Geoinformatics and Cadaster» спеціальності 106 Географія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

Від нашого факультету у зустрічі взяли участь декан факультету, професор Віліна ПЕРЕСАДЬКО, професори Сергій КОСТРІКОВ і Катерина СЕГІДА, доценти Наталія ПОПОВИЧ, Катерина БОРИСЕНКО, Катерина КРАВЧЕНКО і Павло КОБИЛІН. Зустріч відкрила з вітальним словом декан Віліна ПЕРЕСАДЬКО, побажавши студентам і викладачам гарного навчального року, нових перемог і здобутків. Далі українські викладачі презентували себе і дисципліни, які вони викладатимуть у межах діяльності Харківського Інституту при Педагогічному університеті Ханчжоу, познайомилися зі своїми китайськими колегами. Гарант ОПП «Cartography, Geoinformatics and Cadaster» Наталія ПОПОВИЧ презентувала особливості програми для китайських студентів, наголосивши на перспективах працевлаштування. Наприкінці зустрічі відбулося знайомство українських викладачів з китайськими студентами.

Щиро радіємо, що навіть у такий непростий час для нашої країни продовжується міжнародна співпраця та обмін педагогічним досвідом! Сподіваємося, що діяльність Харківського Інституту при Педагогічному університеті Ханчжоу буде приносити позитивні результати для обох сторін.