14 вересня 2022 року під час кураторської години студенти 3-го курсу Щербань О., Іваненко С., Іскандаров І., Костиць А., що навчаються за освітніми програмами «Картографія, геоінформатика і кадастр», «Фізична географія, моніторинг і кадастр природних ресурсів», «Географія рекреації та туризму» та очолюють харківський осередок Української спілки молодих географів (УСМГ), розповіли про свою участь у літній школі ЧГSchool, яка пройшла в липні 2022 року. Основні події були прив’язані до гірських маршрутів, де підкорювалися три двохтисячники.

Незабутні емоції, яскраві ландшафтні краєвиди, нові знайомі, неймовірні лектори з цікавими темами воркшопів допомогли нашим студентам подолати складні гірські маршрути.

Запрошуємо всіх небайдужих до участі у IX Всеукраїнському конгресі молодих географів, який пройде 12-16 жовтня 2022 року. Мета конгресу не просто долучити географічну спільноту до наукової діяльності, а звернути увагу громадськості до проблем відбудови. На конкретних прикладах розглянути можливості відновлення, дослідити вже наявні відновленні об’єкти та спрогнозувати подальші шляхи розвитку.