У середу, 22 лютого 2023 р., на кафедрі фізичної географії та картографії на загальній кураторській годині відбулася зустріч з випускником кафедри: Євгеном ОРЛОВИМ, проєктним менеджером у фірмі GlobalLogic.

У заході взяли участь більше 60 учасників, а саме: викладачі і співробітники кафедри, аспіранти, студенти-бакалаври та магістри, що навчаються на освітньо-професійних програмах спеціальності 106 Географія («Картографія, геоінформатика і кадастр»; «Географія рекреації та туризму»; «Фізична географія, моніторинг і кадастр природних ресурсів»; «Географія»; «Картографія, ГІС і ДЗЗ»), а також спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія) («Географія, природознавство та спортивно-туристська робота»; «Географія, Людина і природа та туристська робота»).

Організатором заходу виступила доцент кафедри Катерина БОРИСЕНКО (відповідальна за профорієнтаційну роботу та сприяння працевлаштуванню випускників і студентів). Відкрила захід з вітальним словом декан факультету геології, географії, рекреації і туризму Віліна ПЕРЕСАДЬКО.

У доповіді для студентів пролунали цінні поради щодо того, які практичні кроки необхідно зробити, щоб стати успішним та відповідати потребам ринку праці. Випускник з теплотою згадав студентські роки і розповів про можливості кар’єрного зростання після закінчення кафедри фізичної географії та картографії, шляхи професійної реалізації після отримання класичної освіти.

Професор кафедри Віліна ПЕРЕСАДЬКО, науковий керівник Євгена, зазначила, що пишається високим рівнем здобутків свого учня, та побажала йому рухатись далі, ніколи не зупинятися у своїх досягненнях. Також вона підкреслила, що Євген завжди був ініціативним у науковому та організаційному плані, а кафедра дала необхідний фундамент для його професійного зростання. До дискусії долучилися й інші викладачі кафедри.

Загалом, виступ Євгена був надзвичайно інформативним та мотивуючим, супроводжувався креативною презентацію і викликав неабиякий інтерес серед викладачів та студентів. Колектив кафедри щиро вдячний спікеру, учасникам та організатору зустрічі. Сподіваємося на подальшу співпрацю з нашим успішним випускником, спільні проєкти та гостьові лекції!
Найактивнішим студентам Євген Орлов подякував за зворотній зв’язок, а Вікторії КАБАНОВІЙ навіть відправив подарунок.

Переглянути запис заходу усі бажаючі можуть, звернувшись до організатора івенту за адресою: k.borysenko@physgeo.com