Продовжуємо цикл виступів успішних випускників кафедри фізичної географії та картографії, цього разу онлайн зустріч заплановано із Надією КРАВЧУК – вчителем географії Спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №53 з поглибленим вивченням німецької мови м. Києва.

Задля сприяння профорієнтації бакалаврів і магістрів спеціальності 106 Географія (освітньо-професійні програми: «Картографія, геоінформатика і кадастр»; «Географія рекреації та туризму»; «Фізична географія, моніторинг і кадастр природних ресурсів»; «Географія»; «Картографія, ГІС і ДЗЗ»), а також спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія) (ОПП: «Географія, природознавство та спортивно-туристська робота»; «Географія, Людина і природа та туристська робота», “Географія. Природознавство. Економіка. Туристська робота”) у середу, 24 квітня 2024 р., о 13.40, відбудеться мотивуючий захід на тему: кар’єра вчителя: перспективи та професійний розвиток, шлях професійної реалізації випускника кафедри.

Учасники зустрічі зможуть поставити запитання спікеру, обмінятися досвідом й отримати корисні професійні поради.

Організатор зустрічі:

– Катерина БОРИСЕНКО – відповідальна за профорієнтаційну роботу та за сприяння працевлаштуванню випускників і студентів, к. п. н., доцент кафедри фізичної географії та картографії k.borysenko@physgeo.com.

Зустріч відбудеться в онлайн-форматі на платформі Zoom, кількість учасників – не обмежена. Бажаючих взяти участь у заході просимо долучитися у зазначений вище час за посиланням: Конференція https://us02web.zoom.us/j/9378181086?pwd=bUk3dzQ1bVpzUG5TM0VnV1ptL2V3QT09

Ідентифікатор конференції: 937 818 1086
Код доступу: 6vtYMGw3

Захід ініціює кафедра фізичної географії та картографії