У понеділок, 20 січня, на факультеті геології, географії, рекреації і туризму відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за секціями «Географія», «Гідрометеорологія». У ньому взяли участь 5 студентів кафедри фізичної географії та картографії.

Переконливу перемогу у секції «Гідрометеорологія» здобув студент 4 курсу Дмітрієв Святослав (науковий керівник – к. геогр. н. Решетченко С.І.). Роботу Святослава буде представлено на Всеукраїнському етапі конкурсу.

У секції «Географія» свою роботу, рекомендовану до подання на Регіональний конкурс студентських наукових робіт, представила студентка 1 року магістратури Куценко Інна (науковий керівник – к. геогр. н. Бубир Н.О.).

3 місце у секції «Географія» посіла студентка 4 курсу Давиденко Тетяна (науковий керівник – к. геогр. н. Сінна О.І.). Роботу рекомендовано до подання на Регіональний конкурс студентських наукових робіт.

2 місце у секції «Географія» виборола студентка 1 року магістратури Сержантова Юлія (науковий керівник – д. техн. н. Черваньов І.Г.). Роботу Юлії буде подано у II тур Всеукраїнського конкурсу.

Абсолютним переможцем у секції «Географія» стала студентка 1 року магістратури Джим Дар’я (науковий керівник – к. геогр. н. Попович Н.В.). Робота Дар’ї візьме участь у II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт.

Вітаємо наших талановитих студентів та їх працьовитих наукових керівників з успішними виступами та бажаємо призових місць на Всеукраїнському етапі конкурсу!