10 березня 2023 року відбулася профорієнтаційна зустріч зі старшокласниками Комунального закладу «Харківський науковий ліцей “Обдарованість”» Харківської обласної ради, яку організували та реалізували доцент Катерина БОРИСЕНКО та викладач Юлія СЕРЖАНТОВА.

Під час проведення заходу майбутні абітурієнти мали змогу ознайомитися з провідними напрямками роботи кафедри, з особливостями підготовки бакалаврів та кожної освітньої програми, на які буде здійснюватися набір цього року а також з можливостями працевлаштування.

Організатори надали інформацію про специфіку навчання у Каразінському університеті та звичайно ж детально проінформували ліцеїстів про активності кафедри фізичної географі та картографії, як у стандартному так і у дистанційному форматах.

Школярі цікавилися питаннями щодо форми навчання, яку пропонує наразі кафедра; переліком НМТ, які потрібно скласти для вступу на ОПП кафедри; матеріальною базою кафедри та кількістю потенційних бюджетних місць. В результаті роботи були отримані контакти учнів, для майбутнього вступу та подальшої профорієнтаційної роботи.

Якщо у вас виникли запитання, щодо деталей вступу та особливостей навчання звертайтесь до відповідальних за профорієнтаційну роботу на кафедрі фізичної географії та картографії:

БОРИСЕНКО Катерина k.borysenko@karazin.ua
СЕРЖАНТОВА Юлія +38 (098) 677-17-04