Щиро вітаємо Олега БАБЕНКА, Анастасію ВЕРЕЩАКУ та Миколу ГНІДЯ, вихованців гуртка «Основи науково-дослідницької діяльності у галузі географії» (керівник – Олена СІННА, доцент кафедри фізичної географії та картографії, кандидат географічних наук) Балаклійського Центру дитячої та юнацької творчості, з блискучими виступом та переконливою перемогою у І (районному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів членів Малої Академії наук України у відділенні Науки про Землю та успішною участю в ІІ (обласному) етапі.

· Олег БАБЕНКО підготував наукову роботу на тему: «Водні об’єкти Савинської селищної об’єднаної територіальної громади: сучасний стан і перспективи використання», що була гідно представлена у секції «Гідрологія» серед 6 інших робіт, що прийшли відбір для представлення на обласному рівні»! Роботу підготовлено на базі Балаклійського Центру дитячої та юнацької творчості під керівництвом Олени СІННОЇ, у співпраці з Вітою МІНЦЕВОЮ, вчителькою географії комунального закладу «Савинський ліцей».

· Анастасія ВЕРЕЩАКА представила результати дослідження за темою: «Географічні аспекти доступності міського середовища (на прикладі м. Балаклія Харківської області)», що було підготовлено на базі гуртка Балаклійського Центру дитячої та юнацької творчості, керівник – Олена СІННА, у співпраці з Світланою ДЕРЕВ’ЯНКО, вчителькою географії Балаклійського ліцею. Вітаємо із ІІ місцем у секції «Географія та ландшатознавство» на ІІ (обласному) етапі Конкурсу!

· Микола ГНІДЬ представив роботу на тему: «Стан русел річок Балаклійка та Ляхова в сучасних умовах», дослідження за якою було розпочато у 2017 р. під час його участі в експедиції кафедри фізичної географії та картографії Каразінського університету у м. Балаклія. Роботу було підготовлено під керівництвом Світлани ДЕРЕВ’ЯНКО, вчительки географії Балаклійського ліцею, у співпраці з Оленою СІННОЮ. Вітаємо із ІІ місцем у секції «Гідрологія» на ІІ (обласному) етапі Конкурсу!

Дякуємо Балаклійському Центру дитячої та юнацької творчості, Балаклійському ліцею та Савинському ліцею – за плідне співробітництво на науково-освітній ниві, журі ІІ етапу Конкурсу – за справедливу оцінку представлених робіт, комунальному закладу «Харківська обласна МАН» – за гарну організацію захисту. Вітаємо керівників робіт і учнів і бажаємо творчої наснаги та успіхів у майбутньому!