Бакалаври і магістри спеціальності 106 Географія (освітньо-професійні програми: «Картографія, геоінформатика і кадастр»; «Географія рекреації та туризму»; «Фізична географія, моніторинг і кадастр природних ресурсів»; «Географія»; «Картографія, ГІС і ДЗЗ»), а також спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія) (ОПП: «Географія, природознавство та спортивно-туристська робота»; «Географія, Людина і природа та туристська робота», «Географія. Природознавство. Економіка. Туристська робота»), викладачі й куратори груп долучилися до зустрічі з представниками відомої туристичної компанії JoinUp – багатопрофільного українського туроператора з головним офісом у Києві. JoinUp – одна з найбільших туристичних компаній України. Потенційні роботодавці провели профорієнтаційну зустріч для зацікавлених у міжнародному та вітчизняному туризмі та тих, хто мріє отримати професійний досвід у цій галузі.

Ця подія стала доречною нагодою для спілкування з професіоналами у галузі туризму, які поділилися своїм досвідом роботи в туристичній компанії JoinUp та розказали про можливості працевлаштування в цій організації.

Зустріч викликала жвавий інтерес серед студентства, який супроводжувався низкою запитань і детальними відповідями компетентних співробітників компанії.

Вдячні представникам туристичної компанії JoinUp за презентацію, можливості отримати безцінний досвід для студентів і пропозицію приєднатися до команди експертів туристичного бізнесу та вдячні за організацію заходу студентській раді ФГГРТ!