15 листопада, коли увесь світ відзначає День ГІС, компанія Intetics традиційно збирає у себе ГІС-спеціалістів, викладачів, студентів та всіх, хто цікавиться геоінформаційними системами. Співробітники кафедри фізичної географії та картографії кожного року із задоволенням відвідують цей святковий захід та залучають значну кількість студентів для знайомства як із новітніми здобутками ГІС-індустрії, так в власне компанією Intetics – одного із основних місць працевлаштування студентів та випускників кафедри.

Коротка справка: Відділ Intetics-Geo в складі п’яти фахівців було сформовано в квітні 2009 року. Зараз розмір команди становить понад 100 осіб. Проектами керують 10 менеджерів. Понад 70% фахівців мають вищу освіту в сфері ГІС, картографії, географії. На сьогоднішній день компанією виконано більше 500 геоінформаційних проектів по різних країнах світу. Основними клієнтами Intetics-Geo є Nokia Corp., Trimble і DMTI Spatial.

Доцент кафедри Олена Іванівна Сінна анонсувала ГІС-форум 2018, що відбудеться вже 21-23 лютого, розповіла про тематику майбутньої конференції.

Окрім доповідей програма Дня ГІС містила і розважальні заходи, а завершилася традиційним тортом. Дякуємо компанії Intetics за чудово проведений час!