Доцент кафедри к. пед. н. Катерина БОРИСЕНКО взяла участь в англомовному онлайн вебінарі «Developing cross-cultural competences», «Розвиток крос-культурних компетенцій» організованого іноземними партнерами Каразінського університету з Варшавського університету в межах проєкту «Solidarity with Ukraine – 4EU+ for Ukraine II» який фінансується Національним агентством академічних обмінів Республіки Польща (NAWA)., який відбувся 04 червня 2024 року. Лектор: д-р Александра Яшкольська, факультет політології та міжнародних досліджень, Варшавський університет.

Інтерактивний семінар, був проведений для того, щоб розвинути крос-культурні компетенції, такі як: крос–культурні знання, культурна самосвідомість і розуміння інших культур, що є важливими інструментами для ефективної співпраці в крос–культурному середовищі. Воркшоп розрахований на 180 хвилин, цілі воркшопу: розвиток крос–культурних компетенцій; підвищення крос–культурної обізнаності.

В результаті навчання Катерина Борисівна набула відповідних компетентностей та отримала сертифікати за активну участь у семінарі відповідно до тематики заходу.

Вітаємо Катерину Борисівну та бажаємо подальших успіхів!