У четвер, 20 квітня, відбулася чергова робоча зустріч з представниками Університету Йорка. Від факультету геології, географії, рекреації і туризму на зустрічі були присутні: декан факультету, професор кафедри фізичної географії та картографії Віліна ПЕРЕСАДЬКО та відповідальна за міжнародну співпрацю, доцент кафедри фізичної географії та картографії Наталія ПОПОВИЧ.

Зустріч була присвячена обговоренню проєкту “Kharkiv-York Partnership Towards a Zero Pollution Environment in Post-War Ukraine”, який став результатом партнерства між Каразінським університетом та Університетом Йорка, започаткованого в межах ініціативи Twinning. Він передбачає онлайн-курс для дослідників, зосереджений на проблемах оцінювання та запобігання хімічному забрудненню, а також Літню школу на базі Університету Йорка за участю каразінських науковців і аспірантів. Детальніше про започаткований проєкт можна дізнатися тут. Участь у Літній школі візьмуть і дослідники нашої кафедри.

Дякуємо нашим співробітникам, які активно долучаються до співпраці з Університетом Йорка, та міжнародним партнерам, очікуємо на фантастичні результати реалізації цього проєкту!