У понеділок, 14 листопада 2022 р., викладачі кафедри фізичної географії та картографії доцент Наталія ПОПОВИЧ, доцент Катерина БОРИСЕНКО та старший викладач Владислав ПОПОВ провели робочу зустріч з викладачем факультету природничих наук, інженерії та навколишнього середовища Салфордського університету Dr Simon Hutchinson.

У ході зустрічі викладачі представили себе та свої структурні підрозділи, визначили потенційні напрямки наукового співробітництва. Багато уваги було приділено віртуальним екскурсіям (virtual fieldtrips) як сучасному доповненню або альтернативі до польових практик. Зокрема, обговорили можливість створення віртуальних екскурсій за фото- і відеоматеріалами, накопиченими за роки проведення навчальних практик в Українських Карпатах, подальшої публікації і оприлюднення результатів роботи.

Робоча група домовилася про проведення взимку серії майстер-класів для викладачів і студентів від Dr Simon Hutchinson, присвячених створенню і використанню віртуальних екскурсій у середовищі ThingLink. Очікуйте на анонси нових подій, з нами завжди цікаво!