14 квітня 2023 року відбулася профорієнтаційна зустріч зі старшокласниками шкіл міста Чугуєва, їх батьками та вчителями географії, яку організувала доцент Катерина БОРИСЕНКО та реалізувала разом з командою помічників в складі: старшого викладача Владислава ПОПОВА і студентів 3-4 курсів ОПП Картографія, геоінформатика і кадастр; Географія рекреація та туризму.

Специфіка навчання у Каразінському університеті, активності кафедри фізичної географії та картографії, особливості навчання в стандартному та у дистанційному форматах, цікавинки практик нашого факультету, про все це спікери розповіли на зустрічі!!!!

Майбутні абітурієнти мали змогу ознайомитися із провідними напрямками роботи кафедри, з особливостями підготовки бакалаврів за кожною освітньою програмою, на які буде здійснюватися набір цього року.

Було надано інформацію щодо матеріальної бази кафедри та особливостей минулорічної вступної кампанії, зокрема орієнтовної кількості бюджетних місць на запропоновані освітні програми.

За підсумком роботи були отримані контактні дані та налагоджений зв’язок з учителями Чугуївської МТГ задля подальшої профорієнтаційної діяльності.

Висловлюємо подяку студенту 3 курсу ОП Картографія, геоінформатика і кадастр Іллі ІСКАНДАРОВУ за допомогу в організації зустрічі в цій міській територіальній громаді.
У разі виникнення питань стосовно деталей вступу та особливостей навчання – звертайтесь до відповідальних за профорієнтаційну роботу на кафедрі фізичної географії та картографії:
БОРИСЕНКО Катерина k.borysenko@karazin.ua
СЕРЖАНТОВА Юлія +38 (098) 677-17-04