Студентка 1 курсу магістратури кафедри фізичної географії та картографії –Тетяна ДАВИДЕНКО взяла участь у щорічному конкурсі «Молодий новатор Харківщини», що проводиться Харківською обласною радою товариства винахідників і раціоналізаторів, Харківською державною науковою бібліотекою ім. В.Г. Короленка за підтримки Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації.

Під керівництвом доцента кафедри Олени СІННОЇ, Тетяною було підготовлено та подано до участі в конкурсі наукову роботу «Естетико-ландшафтознавча оцінка маршрутів на байдарках по Сіверському Дінцю». 27 квітня 2021 р. О. Сінна та Т. Давиденко в режимі онлайн взяли участь у круглому столі «Молодь. Інновації. Майбутнє», що був присвячений Міжнародному дню інтелектуальної власності. Під час круглого столу відбулося обговорення результатів інноваційної діяльності в Харківському регіоні, представлення розробок та нагородження переможців Конкурсу. Робота Тетяни Давиденко викликала жвавий інтерес в організаторів та учасників Конкурсу і нагороджена Дипломом І ступеню у номінації «Краща інноваційна пропозиція».

Щиро вітаємо Тетяну Давиденко та її наукового керівника Олену Сінну з перемогою, бажаємо подальших творчих успіхів у науковій діяльності!