7 квітня 2023 року відбулася профорієнтаційна зустріч зі старшокласниками Київського закладу загальної середньої освіти Ліцей Ольгинський, яку організувала доцент Катерина БОРИСЕНКО та реалізувала разом з агітбригадою в складі: старшого викладача Владислава ПОПОВА і студентів 3-4 курсів ОПП Картографія геоінформатика і кадастр; Географія рекреація та туризму. Спікери надали змістовну інформацію про специфіку навчання у Каразінському університеті та звичайно ж проінформували ліцеїстів про активності кафедри фізичної географії та картографії, як у стандартному так і у дистанційному форматах.

Під час проведення заходу майбутні абітурієнти мали змогу ознайомитися з провідними напрямками роботи кафедри, з особливостями підготовки бакалаврів та кожної освітньої програми, на які буде здійснюватися набір цього року, а також з можливостями працевлаштування. Розкрили питання щодо форми навчання, яку пропонує наразі кафедра; переліком НМТ, які потрібно скласти для вступу на ОПП кафедри; матеріальною базою кафедри та кількістю потенційних бюджетних місць.

В результаті роботи були отримані контакти учнів, для майбутнього вступу та подальшої профорієнтаційної роботи.

Висловлюємо щиру вдячність студенту 3 курсу ОП Картографія, геоінформатика і кадастр Артему КОСТИЦЮ за допомогу в організації зустрічі в даному ліцеї, де він працює вчителем географії.

Якщо у вас виникли запитання, щодо деталей вступу та особливостей навчання звертайтесь до відповідальних за профорієнтаційну роботу на кафедрі фізичної географії та картографії:

БОРИСЕНКО Катерина k.borysenko@karazin.ua
СЕРЖАНТОВА Юлія +38 (098) 677-17-04