29 і 30 квітня на кафедрі фізичної географії та картографії відбулися онлайн-зустрічі студентів і викладачів з представниками роботодавців і випускниками кафедри.

У ході зустрічі з Intetics HR компанії Денис Сероштан розповів про перспективи працевлаштування, відкритий набір на вакансії «Спеціаліст з обробки навігаційних даних» і «Спеціаліст з аналізу і введення даних» та запросив студентів спробувати свої сили на співбесіді.

HR WorkNest Technologies Марина Кореневська також презентувала переваги роботи в компанії, детально розказала про вимоги і сутність роботи на вакансії «Спеціаліст із введення даних». До зустрічі також долучилися менеджер проектів Оксана Чубатенко та випускниця нашої кафедри – Людмила Микалюк, яка успішно працює у WorkNest вже 1,5 роки.

У ході наступної онлайн-зустрічі випускник кафедри Костянтин Вяткін, який наразі працює Національним експертом з нейтральної деградації земель та ґрунтового моніторингу у Проекті FAO/GEF «Інтегроване управління природними ресурсами в деградованих ландшафтах лісостепової та степової зони України», розповів про свій професійний шлях і як знання та навички, отримані на факультеті, допомогли йому в кар’єрі.

30 квітня методист Центру аналітичної та методичної роботи освіти КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» Олександр Саввіч провів змістовну онлайн-зустріч на тему «Вчитель географії нової української школи», надихнувши студентів на постійний саморозвиток і ознайомлення з інноваціями у сфері освіти.

Щиро дякуємо всім нашим спікерам за проведені зустрічі, кожна з яких була надзвичайно актуальною та цікавою! Сподіваємося, що подібні заходи допоможуть нашим студентам визначитися з майбутнім працевлаштуванням, а також замотивують на нові звершення.