1 лютого відбувся захист конкурсних робіт І етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності “103 Науки про Землю” (Гідрометеорологія) та “106 Географія” в дистанційному форматі.

З гордістю вітаємо студента 1 курсу магістратури Дмітрієва Святослава та наукового керівника – доцента Світлану Решетченко з переконливою перемогою у галузі Наук про Землю (Гідрометеорологія).
Пишаємося блискучими виступами та досягненнями в галузі Географія:
3 місце та рекомендацію до подання на Регіональний конкурс студенських наукових робіт отримала студентка 1 курсу магістратури Тетяна Давиденко та її керівник – доцент Олена Сінна.
2 місце та рекомендацію до подання на Регіональний конкурс студентських наукових робіт отримав студент 4 курсу бакалавріату Антон Ачкасов та його керівник – доцент Наталія Попович.
1 місце та рекомендацію до участі у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт отримала студентка 1 курсу магістратури Яніна Мельник та її керівник – доцент Юлія Прасул.

Від щирого серця вітаємо наших переможців та їх наукових керівників, бажаємо наснаги та перемог у Регіональному та Всеукраїнському етапах конкурсу!!!

Святослав Дмітрієв

Яніна Мельник

Антон Ачкасов

Тетяна Давиденко