У вівторок, 2 травня 2023 року, на парі доцента кафедри фізичної географії та картографії Наталії ПОПОВИЧ з дисципліни «Управління науковими проєктами» для студентів першого року магістратури відбулася вже друга за цей навчальний рік гостьова лекція викладача кафедри навколишнього середовища та географії Університету Йорка Dr Joshua Kirshner. До заходу долучилися зацікавлені викладачі нашої кафедри.

Dr Joshua Kirshner має широке коло професійних інтересів, значний досвід досліджень в Африці та Латинській Америці, зокрема в Мозамбіку, Південній Африці, Бразилії та Болівії. Протягом лекції він розповів про свої наукові проєкти, пов’язані зі збалансованим розвитком енергетичного сектору низки африканських та південноамериканських країн. Було продемонстровано надзвичайно цікаві авторські світлини, лектор поділився своїми враженнями від перебування у таких незвичайних куточках світу, розповів про місцеві особливості.

Наприкінці лекції присутні студенти й викладачі поставили спікеру запитання, висловили щиру подяку за таку географічно наповнену, змістовну та атмосферну зустріч. Щиро дякуємо Наталії Валеріївні за організацію цього заходу та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю з викладачами і науковцями Університету Йорка!