У четвер, 2 лютого 2023 року, на кафедрі фізичної географії та картографії відбувся семінар на тему Досвід викладання географічних дисциплін студентам-іноземцям за ОП Картографія, геоінформатика і кадастр”. Метою семінару був обмін досвідом щодо викладання студентам Ханчжоуського педагогічного університету (Китай) географічних дисциплін у першому семестрі 2022-2023 н.р. та обговорення подальшої організації навчального процесу у другому семестрі 2022-2023 н.р.

З доповідями виступили доц. Попович Н.В., яка розповіла про загальні засади організації співпраці з Ханчжоуським педагогічним університетом, особливості організації навчального процесу у першому семестрі 2022-2023 н.р. та плани щодо викладання географічних дисциплін у другому семестрі 2022-2023 н.р.

Доц. Борисенко К.Б. розповіла про власний досвід викладання дисципліни «Organization of Fieldwork in Geography» та акцентувала увагу на основних моментах, на які слід звернути увагу під час підготовки матеріалів лекційних та практичних занять до викладання студентам Ханчжоуського педагогічного університету:

Доц. Бубир Н.О. розповіла про досвід викладання дисципліни «Geography Teaching Theory» акцентуючи увагу на переліку навчальних матеріалів, що надсилалися напередодні занять – перелік термінів та визначень, що розглядатимуться на лекції, інструкції до проведення практичних занять, приклади виконання практичних робіт тощо.

Щиро дякуємо усім, хто приєднався до семінару!