Студентка 2 курсу ОП «Фізична географія, моніторинг і кадастр природних ресурсів» Вікторія КАБАНОВА та доцент кафедри фізичної географії та картографії Катерина Борисівна БОРИСЕНКО успішно пройшли мовні онлайн-курси “English Language and Culture”, які тривали з 16 по 27 січня 2023 р.

За результатами курсів, організованих партнерами з університету Йорку (Велика Британія) для студентів і викладачів Каразінського університету, учасники покращили свої мовні навички, отримали корисний і важливий досвід, а також сертифікати. Заняття з носіями мови сприяли зняттю мовного бар’єру. Участь у курсах абсолютно безкоштовно взяли понад 40 студентів і викладачів різних факультетів нашого університету.

Під час занять учасники курсів разом із британськими викладачами досліджували та аналізували різноманітні кейси, пов’язані з культурними особливостями Великої Британії, та порівнювали їх із досвідом, отриманим в аналогічних ситуаціях в Україні. Крім того, викладачі з йоркського університету провели серію онлайн-турів по місту та кампусу. Також каразінці впродовж усього навчання створювали власні дослідницькі проєкти, які презентували й захищали вже наприкінці курсів, що дало можливість залучити до групової роботи та згуртувати викладачів і студентів з різних факультетів.

Кафедра щиро вітає Вікторію та Катерину Борисівну з їхніми досягненнями та бажає подальшого самовдосконалення та розвитку! У черговий раз дякуємо нашим партнерам з Університету Йорку за підтримку і плідну співпрацю.