Дорогі друзі! Долучайтеся до конкурсу “А що таке для тебе ГІС?”, що проводить кафедра фізичної географії та картографії до Всесвітнього Дня ГІС. Свої пости ви можете залишати на сторінці заходу А що таке для тебе ГІС?. А всі, хто хоче поставити “подобається”, можете знайти публікації на вкладці “обговорення”.

Умови:
– у період з 6 по 14 листопада 2018 р. розмісти ілюстрацію або відео за темою конкурсу в своєму акаунті Інстаграм або/та на сторінці заходу у Фейсбук https://www.facebook.com/events/188058435449486/?ti=cl (обов’язково – подати пост на сторінку заходу у Фейсбук, а не на власну!).
– Ілюстрації або відео мають бути авторськими або ж містити посилання на джерело запозичення. Це може бути фото, коротке відео, карта, креслення тощо.
– Необхідно додати підпис: короткий вислів, фразу, цитату – жартівливу або серйозну, іронічну тощо. Якщо фраза запозичена, навести автора.
– Обов’язково додай хештег #GISphysgeoFamily2018
– Кількість постів від одного учасника – необмежена!
– Прийди на святкування Дня ГІС під час загальнокафедральної кураторської години 14 листопада о 13.40, ауд. Велика Хімічна та дізнайся, чи став переможцем!

Переможці:
– буде оголошено переможця в Інстаграм за кількістю позначок “подобається” до відповідного допису в твоєму акаунті (підрахунок буде підведено 14 листопада о 10.00)
– буде оголошено переможця за кількістю позначок “подобається” для публікації, розміщеної на сторінці заходу у Фейсбук. (підрахунок буде підведено 14 листопада о 10.00)
– додатково можуть бути введені номінації, які будуть оголошені під час святкування Дня ГІС на кафедрі фізичної географії та картографії 14 листопада о 13.40.
Переможців чекає слава)! Та тематичні подарунки від організаторів!

До участі у Конкурсі запрошуються студенти, аспіранти, викладачі, співробітники, випускники та партнери кафедри фізичної географії та картографії Каразінського університету та усі бажаючі!