Кафедра фізичної географії та картографії Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна із співорганізаторами запрошує взяти участь у щорічній міжнародній конференції «ГІС-форум», яка відбудеться в м. Харкові 14-16 березня 2018 р.

Основна тематика заходу – сучасний стан та розвиток в Україні геопросторових та геоінформаційних технологій. ГІС-форум традиційно збирає фахівців в області геоінформатики, дистанційного зондування Землі, геодезії, профільних викладачів та майбутніх ГІС-спецілістів із числа сьогоднішнього студентства.

Подробиці та умови участі Ви можете знайти в інформаційному листі. За додатковою інформацією можна звернутися за e-mail: info@gis-forum.org.ua, всі оновлення публікуються на сайті заходу http://gis-forum.org.ua/.

Терміни реєстрації – до 25 лютого 2018 р. Подання тез доповідей та інформації від партнерів заходу для публікації в Збірнику матеріалів ГІС-форуму – до 18 лютого 2018 р.

У рамках ГІС-форуму також будут проведені Конкурс студентських проектів «Я – ГІС-фахівець» та Студентська школа-конференція «Кращі ідеї в області ГІС і ДЗЗ». Детальну інформацію про ці заходи можна знайти на нашому сайті http://gis-forum.org.ua/. в розділі «Студентам».

Завантажити інформаційний лист ГІС-форуму 2018

З повагою,
Оргкомітет ГІС-форуму