11-12 вересня 2018 р. на кафедрі фізичної географії та картографії Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна проводитиметься ХXVI Міжнародна наукова конференція на тему: «Проблеми безперервної географічної освіти і картографії».

Організатори конференції: Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, Департа-мент науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації, Інститут географії НАН України, Нау-ково-дослідний інститут геодезії і картографії, КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти», Інститут педагогіки НАПН України, Східне державне підприємство геодезії, картографії і геоінформатики, ПрАТ «Інститут передових технологій», Асоціація вчителів географії України, Українське географічне товариство.

Інформаційні спонсори: «Український географічний журнал», журнали «Географія та економіка в сучасній школі» (Київ), «Географія» (Харків), газета «Краєзнавство. Географія. Туризм» (Київ).
На конференції передбачається обговорити сучасні проблеми практичної підготовки студентів і учнів в системі безперервної географічної освіти і картографії, узагальнити досвід та розглянути перспе-ктиви розробки і впровадження у навчальний процес сучасник методик, нових за тематикою, змістом і структурою карт, атласів, геоінформаційних технологій, навчальних програм, навчальної літератури та програмного забезпечення.

У дні роботи конференції будуть організовані виставки.

Завантажити інформаційний лист