ХXVI Міжнародна наукова конференція на тему: «Проблеми безперервної географічної освіти і картографії» (12-14 вересня 2017 року)

12-14 вересня 2017 р. на кафедрі фізичної географії та картографії Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна проведено ХXVI Міжнародну наукову конференцію на тему: «Проблеми безперервної географічної освіти і картографії».

На конференції було представлено 35 доповідей із 18 освітніх, науково-дослідних та виробничих установ і організацій України, Російської Федерації, Білорусі, Молдови, Естонії з викладенням теоретичних і прикладних аспектів актуальних проблем географічної науки та практичної підготовки студентів і учнів з географії та картографії.

Учасникам конференції було надано змогу безпосередньо ознайомитися з досвідом наукової і навчально-методичної роботи кафедри фізичної географії та картографії і КЗ «Харківська обласна станція юних туристів» та з досвідом учителів географії з різних освітніх установ Харкова і Харківської області.

ХXVI Міжнародна наукова конференція на тему: «Проблеми безперервної географічної освіти і картографії» (14 вересня 2017 року)