До участі в олімпіадах допускаються особи, які отримали повну загальну середню освіту, або є учнями випускних класів загальноосвітніх навчальних закладів, або мають право на отримання документа про повну загальну середню освіту в навчальний рік проведення олімпіади.

Олімпіади проводяться у два тури – дистанційний (перший) та очний (другий).

Дистанційний тур триває з  13 березня  до 13 квітня 2017 р. Для участі в дистанційному турі необхідно:

  1. Заповнити анкету для реєстрації за посиланням http://geo.karazin.ua/applicants/
  2. Закачати завдання, розташовані на сайті факультету геології, географії, рекреації і туризму, за посиланням http://geo.karazin.ua/applicants/
  3. Відповіді на завдання надсилаються електронною поштою на електронну адресу geo@karazin.ua до 13 квітня 2017 р. включно, з поміткою «Олімпіада», що містить вкладений файл з відповідями та файл з анкетними даними. Учні шкіл з російською мовою навчання можуть, за бажанням, надавати відповідь російською мовою.
  4. Відповідь на кожне запитання не повинна бути більшою, ніж одна сторінка тексту, набраного шрифтом Times New Roman; кегль 12; інтервал 1,5; відступ (абзац) 1,25; поля з усіх боків сторінки – 2 см.
  5. Максимальна кількість балів за кожне завдання – 10; загальна кількість балів за завдання дистанційного туру – 70.
  6. Зверніть увагу! Роботи, що були відправлені після 13 квітня 2017 року, та роботи з незаповненими анкетами розглядатися не будуть. Якщо один учасник надіслав кілька відповідей, розглядатися буде тільки одна остання відповідь, яка була відправлена до 13 квітня 2017 року.
  7. Попередні результати перевірки робіт учасників дистанційного туру будуть оприлюднені 14 квітня 2017 року. Термін подачі апеляцій з 04.2017 по 20.04.2017. Остаточні результати перевірки робіт учасників дистанційного туру будуть оприлюднені 21 квітня 2017 року.

Учасники, які набрали не менше 75 % балів на першому етапі, будуть запрошені на очний тур олімпіади, що відбудеться 13 травня 2017 року за адресою м. Харків, майдан Свободи, 4, ауд. 6-38.

Для участі у очному турі учасники мають пред‘явити документ, що посвідчує особу і громадянство, документ про повну загальну середню освіту або довідку з фотокарткою з навчального закладу, завірену печаткою навчального закладу.

Завдання дистанційного туру Всеукраїнської олімпіади з географії

Анкета